Σχετικά με τον Blyzz

Σχετικά με τον BlyzzΓεια σας, ονομάζομαι Κωνσταντίνος Μπλιζιώτης και είμαι πιστοποιημένος Personal Trainer από την Grafts Hellas.

Εγώ και η ομάδα μου ειδικευόμαστε στο να χτίζουμε το σώμα απασχολημένων ανθρώπων και να τους βοηθάμε να πετύχουν τους στόχους τους.

Έχω επενδύσει αρκετά χρήματα και χρόνο στην προσωπική μου εξέλιξη και γνωρίζω πλέον ακριβώς τις προκλήσεις που κάποιος ασκούμενος μπορεί να συναντήσει.

Ξεκίνησα την προπόνηση με αντιστάσεις το 2014, βρίσκομαι δηλαδή αισίως στον έκτο χρόνο. Στο κομμάτι του coaching βρίσκομαι τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας ήδη βοηθήσει αποτελεσματικά δεκάδες ανθρώπους από κοντά και εκατοντάδες online.

Τι σημαίνει αυτό; Δεν είμαι "Youtuber" ή "Social Media Influencer". Η δουλειά μου είναι να βοηθάω ανθρώπους, face to face, ν' αλλάζουν το σώμα και τη ζωή τους. Απλώς, τα social media είναι ένας τρόπος ορθής προώθησης της δουλειάς μου και των αποτελεσμάτων αυτής.


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ

Ας πάμε λίγα χρόνια πίσω. Ήμουν ένα παιδί, το οποίο δεν ήταν ποτέ στην "cool" παρέα του σχολείου και περνούσε απαρατήρητος από σχεδόν όλους. Δεν είχα ποτέ ένα γυμνασμένο σώμα, εν αντιθέσει ήμουν πολύ λεπτός, αλλά κατά τ' άλλα πολύ "αθλητικός".

Δεν είχα φανταστεί ποτέ στα παιδικά μου χρόνια ότι θ' ασχοληθώ με το Fitness ως κύριο επάγγελμα, αν και πάντα ο αθλητικός τρόπος ζωής και η γυμναστική έπαιζαν πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινότητά μου.

Η ακριβώς από κάτω κείμενη φωτογραφία, αριστερά απεικονίζει εμένα το 2014 πριν ξεκινήσω γυμναστήριο και δεξιά τη σημερινή μου σωματοδομή.


Μεγαλώνοντας, ήμουν ένας πολύ μεγάλος "nerd", ο οποίος αφιέρωνε σχεδόν όλη την ημέρα του σε βιντεοπαιχνίδια. Υπήρχαν κατά τόπους περίοδοι που δεν έβγαινα από το σπίτι για εβδομάδες, γιατί ήθελα να παίζω videogames.

To Fitness με βοήθησε σταδιακά να ξεπεράσω αυτόν τον εθισμό και να καταλάβω ότι υπάρχουν περισσότερα εποικοδομητικά και ουσιώδη πράγματα εκεί έξω για ν' ασχοληθώ, τα οποία θα με κάνουν πιο ευτυχισμένο και θα μου προσφέρουν πολλά περισσότερα απ' ότι μία οθόνη και μία εικονική πραγματικότητα.

Ως αποτέλεσμα, ξεκίνησα να γυμνάζομαι και πολύ σύντομα άρχισα να βλέπω αλλαγές στο σώμα μου. Ως εκ τούτου, απέκτησα αυτοπεποίθηση, κάτι το οποίο βρισκόταν σε έλλειψη στο χαρακτήρα μου, μιας και ήμουν ένα πολύ συνεσταλμένο και ντροπαλό παιδί.

Διαπίστωσα, ότι αν ρίξεις τη σκληρή δουλειά που πρέπει και παραμείνεις προσηλωμένος στο στόχο σου με ένα οργανωμένο πλάνο και συνέπεια, τότε θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Έτσι σε αντιπαραβολή, όπως ήθελα διακαώς στα βιντεοπαιχνίδια να εξελίσσω τους χαρακτήρες και να τους ανεβάζω επίπεδο (level up), εθίστηκα στο να θέλω να εξελίσσομαι και ν' αποκτάω καινούργιες γνώσεις, εικόνες και εμπειρίες που θα με οδηγούσαν πάντα ένα βήμα παραπέρα.

Σήμερα, έχω την αυτοπεποίθηση να παρουσιάζω τον εαυτό μου μπροστά από εκατοντάδες ανθρώπους σε live events και να εκθέτω τις ιδέες μου στο ίντερνετ σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Τον τελευταίο χρόνο υλοποίησα την ιδέα του να διδάσκω online, σε απασχολημένους άντρες πώς να γίνουν fit, υγιής, ν' αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και να γίνουν ακόμα πιο αποδοτικοί σε αυτό που κάνουν.

Στο Mentoring πρόγραμμά μου, βοηθάμε απασχολημένους άντρες να προσαρμόσουν το γυμναστήριο και εν γένει την άσκηση στο απασχολημένο lifestyle τους χωρίς να χρειαστεί να το αλλάξουν. Το Mentoring έχει επιστημονικές βάσεις, προσφέροντας τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί κάποιος 100% το χρόνο, τον οποίο ξοδεύει στο γυμναστήριο. Βελτιστοποιούμε την προπόνηση, τη διατροφή, την ενέργεια, την όρεξη, τη συγκέντρωση και την ψυχολογία σου, έτσι ώστε να έχεις το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και να πετύχεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου!

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Mentoring program μου; Πάτησε εδώ για να μάθεις περισσότερα.